Over ons

« terug

Voel je écht thuis bij De Statie Wonen

De Statie Wonen in Waspik maakt wonen en slapen bijzonder. We zijn er voor uw comfort, maar kijken ook verder. We zien meubels als blikvangers. Bedoeld om in huis iets moois te creëren, zoals we dat ook doen met gordijnen, vloeren en raamdecoratie. Bezoek onze showroom in Waspik, laat u inspireren en ga met ons voor een interieur waar u zich écht thuis bij voelt.

Alle tijd voor uw woninginrichting
Bij De Statie Wonen nemen we alle tijd voor uw wensen en ideeën. We beseffen hoe persoonlijk uw keuze voor woninginrichting is, adviseren u uitgebreid en kennen onze collectie haast van buiten. Die ene fauteuil waar uw oog op viel? We weten u er alles over te vertellen. Van binnenwerk tot materiaal, van constructie tot bekleding.

Kom langs in Waspik
De meubels van De Statie Wonen vindt u op maar weinig andere plekken. Bovendien hebben we voor ieder wat wils, in elke prijsklasse. Wanneer komt u langs in Waspik?

Onze mensen maken het verschil

De Statie Wonen laat u comfortabel zitten en liggen. Dat staat voorop, al vanaf onze start op 12 april 1973. We zijn een familiebedrijf, dat bouwt op de kunde van betrokken medewerkers. De meesten werken al jaren bij ons. In de winkel, werkplaats en het atelier. We hebben onze eigen stoffeerders en gordijnennaaister in huis. Zo spelen we snel in op iedere situatie en zorgen we keer op keer voor iets bijzonders.

De Statie Wonen: service tot in detail
Onze producten verlaten de winkel pas na een grondige controle. Blijkt er na levering toch iets mis, dan komen we snel langs en bieden we een passende oplossing. Dit als vanzelfsprekend onderdeel van onze service, als iets waar De Statie Wonen sinds jaar en dag voor staat.