Horren voor raam of deur

Robuuste Unilux horren op maat voor ieder type deur en raam. 100% kier-vrij, wind-bestendig en gemaakt van top kwaliteit.

Uniek en Luxe
Daar staat Unilux voor. Unilux is een typisch Nederlands bedrijf en bestaat al sinds 1990. De horren worden in eigen fabriek ontwikkeld en geproduceerd.

Uniek
Unilux streeft continue naar verbetering. De horren zijn zo ontworpen dat ze perfect passen op ieder raam- of deurtype. Ook worden op maat producten zeer snel geleverd, veel al binnen 1 week! Daarnaast maakt het Horren merk uitsluitend horren voor Nederlandse ramen en deuren. Alleen in Nederland draait bijvoorbeeld de achterdeur naar buiten open! Dit is uniek. En vraagt rondom andere oplossingen.

Luxe
Luxe staat voor de kwaliteit van de Horren. De horren zijn krasvast, uv-bestendig, ventilerend en u kunt er goed door heen kijken. Daarnaast is het gaas van bepaalde horren ook “duw-bestendig” En het allerbelangrijkste… het houdt insecten buiten de deur!

Bij De Statie Wonen worden de door u gekozen producten vakkundig ingemeten en geplaatst. Daarna kunt u genieten van uw insect-vrije huis!

Woning-
inrichting

Wilt u advies?

  • Bel 0416 311 229
  • Stuur een email

Bezoek onze showroom aan de Stationslaan 2 in Waspik.